Happy Valentine's day!

Herregud vad den här staden fullkomligt exploderar av hjärtan idag! Överallt på stan ser man folk med järtformade heliumballonger, alla affärer, restauranger och cafén har pyntat till tusen och ja, det är svårt att undgå att det är Valentine's Day helt enkelt!

Och på facebook haglar de bittra statusarna (och de gulliga). Och man får höra den gamla standardkommentaren att "alla hjärtans dag bara är en komersiell högtid". Jo visst, tillsammans med ALLA andra högtider. Hur många som firar jul i Sverige bryr sig om Jesus liksom? Nä, jag tycker det är lite tråkigt att folk ska vara så bittra. Visst, affärerna vill sälja massa saker idag, men köp inte något om du inte vill då? Och ja, man ska visa uppskattning mot de personer man tycker om varje dag, men är det inte lite mysigt att det finns en dag där folk tänker på detta lite extra? Jag menar herregud, ta det för vad det är!

Personligen tycker jag det känns lite konstigt att köpa presenter till varandra på en sådan här dag, men hur uppskattat är det inte att bjuda någon på middag, skicka ett kort eller köpa blommor? Det är ju det som är så himla roligt, är göra någon annan glad! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0